Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Stappenplan kantoorinrichting

Van inventarisatie tot oplevering

Om de juiste kwaliteit te waarborgen voor wat betreft de uitlevering van uw kantoormeubelen, is een strak verlopende orderprocedure een eerste vereiste. Afstemming van alle disciplines op elkaar en goede samenwerking is cruciaal om tot het beste resultaat te komen. Hieronder beschrijven we hoe dit proces verloopt:

Inventarisatie

Uw accountmanager bespreekt met u de wensen ten aanzien van de meubelbehoefte of de benodigde dienstverlening. Dit gesprek kan plaatsvinden in uw kantoor, in De Projectinrichter showroom kantoormeubilair Purmerend of kantoormeubilair Rotterdam of in een van de toonzalen van onze leveranciers. Voor creatieve aanvullingen, conceptontwerpen kan het erg zinvol zijn als de interieurarchitect ook aan het gesprek deelneemt.

Aanbieding

Op basis van de vergaarde informatie wordt er een offerte voor u op maat gemaakt. In de offerte vindt u alle besproken projectmeubelen (artikelnummers, etc.) en afspraken over prijsstelling, levering en betaling. De offerte wordt samen met beeldmateriaal van de aangeboden kantoormeubelen of (afhankelijk van de grootte van het project) een inrichtingsplan aangeboden, zodat het voor u duidelijk is of het overeenkomt met hetgeen wat besproken is.

Opdracht

Via InvoicePal, een speciaal voor ons bedrijf ontwikkeld conversieprogramma van offerte tot order, wordt de opdracht op efficiënte wijze bij de betreffende fabrikanten ingediend. U ontvangt hiervan een zeer complete orderbevestiging met daarbij de levertermijnen. Mocht er dan nog iets naar uw mening onjuist zijn, kan dit eenvoudig worden aangepast.

Productie

Tijdens de productieperiode verstrijken er meestal enkele weken, helemaal afhankelijk van het product en fabricaat. Dan staan de goederen gereed voor verzending, vervolgens wordt alles nogmaals gecontroleerd en de vrachtwagens geladen.

Transport Inhuizing Montage

Vervolgens worden uw goederen indien afgesproken via het magazijn van De Projectinrichter geleverd, zodat u geen deel leveringen krijgt. Het is ook mogelijk om de goederen direct bij u op de eindbestemming afteleveren. Een VCA gecertificeerd montageteam staat klaar om de wagens te lossen en alle meubelen naar de juiste kamers of ruimten te brengen. Dit gebeurt op basis van de indelingstekeningen die de projectcoördinator beheert.
Na de montage worden alle werkplekken, kasten, bureaustoelen en overige kantoormeubelen gebruiksklaar opgeleverd. Helemaal zoals dat met u is afgesproken.

Oplevering Evaluatie Nazorg

De projectcoördinator loopt met u een ronde door de ruimten om te controleren of wij alles hebben uitgevoerd conform de afspraak die wij met u hebben gemaakt. Indien alles naar wens is kan er worden opgeleverd. Wij kunnen ons voorstellen dat er gedurende de periode na de ingebruikname nog vragen zijn, kleine werkzaamheden moeten worden verricht. Denk hierbij aan verschuivingen, hoogte instellingen van de bureaus, etc. Ons team staat voor u klaar om deze wijzigingen door te voeren. In dit geval komt uw persoonlijk accountmanager bij u langs om de details te bespreken.