HomeArtifortTrackArtifort Track fauteuil

Artifort Track fauteuil

Verkoop vanaf € 1.500,- 

Lease vanaf € 24,08 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.500,-
Lease per maand vanaf€ 24,08

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkArtifort
ModelTrack fauteuil
HerkomstNederland

Productomschrijving

De Artifort Track fauteuil heeft een elegante en comfortabele uitstraling. Met een simplistisch en stijlvol design is het een waardevolle toevoeging in uiteenlopende interieurs. Combineer deze met de modulaire Artifort Track bank voor een samenhangende look in uw projectinrichting. Wie wil dat nou niet?

De zitcomponenten die gebruikt worden om een modulaire Track bank te vormen door ze te koppelen, kunnen ook individueel in ruimtes worden toegepast. Zo dienen de losse zitelementen ideaal als fauteuils in projectruimtes.

Eigenschappen van de Artifort Track fauteuil

  • De Artifort Track fauteuil maakt onderdeel uit van de Artifort Track collectie; deze bestaat naast de Track fauteuil ook uit de modulaire Artifort bank.
  • De dikke stoffering van de Artifort fauteuil geeft het een comfortabele uitstraling, naast het feit dat het simplistische design elegantie uitstraalt.
  • Combineer de Artifort Track fauteuil met het modulaire Track zitsysteem voor een samenhangend design in uw interieur.
  • De Artifort Track fauteuil is een individueel zitelement uit het Track assortiment van zitcomponenten. Deze kunnen namelijk individueel worden toegepast of gekoppeld worden om een bank te vormen.
  • Keuze uit diverse stofferingen en kleuren.

Over Artifort

De Nederlandse meubelontwikkelaar betrad de markt voor het eerst in 1890. Artifort onderscheidt zich door kwaliteit en duurzaamheid voorop te stellen. Met hun vakmanschap creëren ze meubelcollecties die generaties in hoogwaardige staat blijven. Aan de creatie van ieder individueel meubelstuk gaat dan ook uitvoerig onderzoek vooraf.

Ondersteuning van deprojectinrichter

Heeft u advies nodig over ons ruime meubelassortiment? Of kunt u wel een helpende hand gebruiken bij het monteren en transporteren van uw projectmeubels? Deprojectinrichter ondersteunt u graag door middel van diverse diensten. Naast consultaties met onze experts en onze dpi-services, bieden we nog veel meer services aan. Kijk hiervoor verder op onze website. 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de Artifort Track fauteuil of in de diensten van deprojectinrichter? Tijdens kantoordagen voorzien wij u graag van aanvullende informatie, advies of een gratis offerte. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of  info@deprojectinrichter.com.