HomeBece®Bece® Jaloezieën

Bece® Jaloezieën

Verkoop vanaf € 172,- 

Lease vanaf € 2,76 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 172,-
Lease per maand vanaf€ 2,76

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBece®
ModelJaloezieën
HerkomstNederland
SoortHorizontale jaloezieën

Productomschrijving

bece® Jaloezieën zijn onderverdeeld in 3 verschillende collecties. bece® aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig en daardoor makkelijk in onderhoud en uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Afwerking is mogelijk met ladderband in verschillende kleuren en breedtes. bece® houten jaloezieën zijn leverbaar in meer dan 30 karakteristieke kleuren en houtsoorten. Het gebruik van hout geeft een sfeervolle en luxe uitstraling. Door het gebruik van ladderband zijn de lamelgaatjes niet meer zichtbaar en kan een persoonlijke twist gegeven worden. bece® kunststof jaloezieën zijn vervaardigd van PVC en zijn praktisch en makkelijk te reinigen. Kunststof jaloezieën komen het best tot zijn recht in een strak en modern vormgegeven ruimte.

Over bece®

Bece® is sinds 1971 marktleider in de productie van gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie. In samenwerking met architecten en interieurontwerpers ontwikkelt men maatwerk naar gelang de vraag en de wensen van de klant en de actuele trends.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van bece®.