HomeBrink & CampmanBrink & Campman Kashba Jewel vloerkleed

Brink & Campman Kashba Jewel vloerkleed

Verkoop vanaf € 272,- 

Lease vanaf € 4,37 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 272,-
Lease per maand vanaf€ 4,37

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBrink & Campman
ModelKashba Jewel
HerkomstNederland
VormRechthoek

Productomschrijving

Brink & Campman Kashba Jewel is een handgeweven vloerkleed voorzien van modern en stijlvol ruiten dessin. Vervaardigd van Pure New Wool. Het vloerkleed is anti-statisch, geluiddempend, comfortabel en een absolute blikvanger in elk interieur. Geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Leverbaar in 2 kleurvarianten, een in zachte pasteltinten en de ander in sprekende kleuren.

Kenmerken Brink & Campman vloerkleed Kashba Jewel

  • Afmetingen: 140 x 200 cm - 160 x 230 cm - 200 x 280 cm
  • Samenstelling: 100% New Pure Wool
  • Poolgewicht: ca 1100 gr ⁄m ²
  • Totaalgewicht: ca 1400 gr ⁄m ²
  • Kleuren: 1

Over Brink & Campman

Eind 1800 is Van den Brink & Campan, fabrikant in vloer- en tafelkleden, opgericht door Cornelis van de Brink en Johannes Campman. Drie generaties later, in 2001, is het familiebedrijf overgenomen door Sjouke Jan Zwarthoff en werd de bedrijfsnaam verkort naar Brink & Campman . Heden ten dage worden de vloerkleden van Brink & Campman wereldwijd in meer dan 50 landen verkocht.
Elke collectie wordt in eigen designstudio ontworpen en geproduceerd waardoor de vloerkleden met recht het predicaat "Dutch Design" kunnen dragen. Kenmerkend zijn het gebruik van mooie en natuurlijke materialen in magische kleuren en unieke dessins waarbij tevens de verwerkte garens van eigen fabricaat zijn. Daarnaast produceert Brink & Campman vloerkleden voor verschillende Engelse designlabels als Scion, Sanderson en Bluebellgray.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Brink en Campman.