Geslaagd voor de Basiscursus Inrichtingskunde!

Cas Noten

Onze expert over activiteiten

Nieuws Basiscursus Inrichtingskunde

1 april 2021

De afgelopen maanden hebben onze collega's Martijn van Bommel en Cas Noten een Basiscursus Inrichtingskunde (BIK) gevolgd. De BIK is een cursus die gemaakt is door én voor mensen uit de kantoor- en projectinrichting. Tijdens deze cursus krijgt men meer informatie over zaken zoals akoestiek, verlichting, meubilair en materiaalgebruik.

Leerprogramma 

De opleiding zou in totaal zes cursusdagen bedragen en één examen dag. Door het Coronavirus is er vertraging ontstaan en hebben zij nog één cursusdag digitaal bij moeten wonen. De eerste cursusdag was in oktober, en vorige maand was hun examendag. Een periode waarin zij veel nieuwe dingen hebben geleerd. 
‘Persoonlijk voor mij heb ik veel geleerd op het gebied van akoestiek, verlichting en kleurgebruik. De overige informatie was een mooie aanvulling op hetgeen dat ik al wist door de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, vertelt Martijn.’

Beleving 

De cursus vonden beiden heren erg interessant. Natuurlijk waren enkele onderwerpen stoffiger dan andere, maar door de combinatie van leerstof en interactie was het iedere cursusdag goed te behappen. Nu zij deze cursus hebben gevolgd, kunnen zij onze klanten nog beter advies geven.

We zijn blij en trots dat Martijn en Cas zijn geslaagd. 

Vragen gekregen of gewoon benieuwd geworden? Neem dan gerust contact op met één van onze collega’s. Ze helpen u graag.