Haworth - Comforto 89 Zody

De Haworth Comforto 89 Zody is een collectie luxe bureaustoelen en stoelen. Ontworpen door ITO Design uit Duitsland, in samenwerking met de Haworth Ontwerp Studio is de Zody (voorheen ook bekend als de Comforto 89) internationaal maar ook veelzijdig, wereldwijd in iedere werkomgeving inzetbaar, van kantoor tot aan vergaderruimte. 
De ergonomische bureaustoelen zijn ideaal inzetbaar in de hedendaagse kantoren met flexplekken. Immers; iedere gebruiker kan deze bureaustoel eenvoudig verstellen naar zijn of haar wens. 

DesignerITO Design
Lees meer
 • Haworth Comforto 89 productfoto
  Haworth Comforto 89 Zody StoelVanaf € 400,-
 • Circular icon
  Haworth Comforto 89 productfoto
  Haworth Comforto 89 Zody BureaustoelVanaf € 1.514,-

De vierpoot of sledestoel uit de Haworth Comforto 89 Zody collectie is niet alleen handig als vergaderstoel, maar ook als comfortabele zaalstoel is deze te gebruiken. Deze stoelen zijn stapelbaar, dat scheelt in opbergruimte! 

Varianten van de Haworth Comforto 89 Zody 

 • Ergonomische bureaustoel 
 • Vierpoot stoel (stapelbaar) 
 • Stoel met sledeonderstel in buisframe (stapelbaar) 

Het model van uw dromen 

De Haworth Comforto 89 Zody stelt zichzelf tevreden met een paar modellen sinds we prefereren om de gebruiker een uitrusting aan te bieden welke compleet is vanuit een ergonomisch oogpunt. U mag zeker een stoel zonder armleggers nemen, dit ligt geheel aan uw werkzaamheden, dit geldt ook voor de zitdiepteinstelling, indien de gebruiker niet langer is dan de standaardlengte. U mag kiezen tussen een netweave rug en een beklede versie. 

De merknaam Comforto werd in 1971 geïntroduceerd en sinds 1988 is Comforto onderdeel van de Haworth groep, vandaar dat producten onder Haworth Comforto vallen. Een aantal stoelen hebben inmiddels een nieuwe naam gekregen, zoals Very Task en deze Zody, maar voor de herkenbaarheid laten we nog het nummer 89 staan, in combinatie met de nieuwe naam Zody. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Haworth Comforto 89 Zody.