HomeHaworthComforto 89 ZodyHaworth Comforto 89 Zody Bureaustoel

Haworth Comforto 89 Zody Bureaustoel

Verkoop vanaf € 1.514,- 

Lease vanaf € 24,30 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.514,-
Lease per maand vanaf€ 24,30

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHaworth
ModelComforto 89 Zody Bureaustoel
OntwerperITO Design
HerkomstVerenigde Staten
SoortErgonomisch
UitvoeringGestoffeerd, Netweave

Productomschrijving

De Haworth Comforto 89 Zody bureaustoel is standaard met 3 punt synchroonverstelling uitgerust. Individuele instelling op persoonlijk lichaamsgewicht. Het rugframe en de polyurethaan armleggers worden standaard in het zwart of licht grijs geleverd.

Kenmerken Haworth Comforto 89 Zody bureaustoel

 • Bekend onder de naam Comforto 89, welke later is vervangen door Haworth Zody.
 • De rugleuningen van deze bureaustoel zijn uitgerust met een hoogte en diepte instelbare asymetrische lumbaal (PAL BACK SYSTEM) 4 D armleggers breedte, diepte, hoogte en zijwaarts instelbaar.
 • Ontworpen door ITO Design

Haworth Comforto 89 bureaustoel is de eerste stoel dat door de American Physical Therapy Association (APTA) is uitgegeven. Deze bureaustoel heeft ook de volgende awards ontvangen:

 • Silver Best of Neocon
 • Gold Product Award at NeoCon Canada IIDEX
 • Gold Cradle to Cradle Product Cert. from MBDC

Haworth Comforto 89 Zody: vorm volgt de wetenschap

Design begint met een visie, wetenschap met een vraag. Haworth's visie was een midden-segment bureaustoel ergonomisch superieur boven de rest van de markt. De cruciale vraag - speciaal wanneer het op het design van de stoel aankomt - was "hoe definiëren gebruikers comfort" en "Zijn er dingen over stoelen en/of zitten die wij nog niet weten?" aan de Human Performance Institute of Western Michigan University (WMU) was het onderzoek toevertrouwd. Het Duitse ITO Design en het Haworth ontwikkeling- en ingenieursteam hebben de wetenschappelijke bevindingen gerealiseerd en Comforto 89 Zody bureaustoel gecreëerd.

Het model van uw dromen

Haworth Comforto 89 Zody bureaustoel stelt zichzelf tevreden met een paar modellen sinds we preferen om de gebruiker een uitrusting aan te bieden welke compleet is vanuit een ergonomisch oogpunt. U mag zeker een stoel zonder armleggers nemen, dit ligt geheel aan uw werkzaamheden, dit geldt ook voor de zitdiepteinstelling, indien de gebruiker niet langer is dan de standaard lengte. U mag kiezen tussen een netweave rug en een beklede versie.

Design leeft van contrasten

Haworth Comforto 89 Zody is ook optioneel verkrijgbaar met beklede rugleuning. Een goed voorbeeld van een succesvolle synthese is het perfect geproduceerde leder en de pure technologie. Of u beslist om voor uw versie een keuze te maken uit onze veelgevraagde stoffencollectie Comforto 89 - Asymmetrische lumbaal ondersteuning zet nieuwe ergonomische normen.

De voornaamste bevindingen

Van het wetenschappelijk onderzoek begeleid door de WMU was de conclusie dat er een asymmetrie in de lumbaal streek van elk persoon aanwezig is door de werkgewoontes en het ontwikkelingsproces van het menselijk lichaam en dat een asymmetrische ondersteuning een heilzaam effect heeft op de gebruiker van de stoel. Als resultaat hebben onze ontwerpers en ingenieurs een PAL Back System (lumbaal en bekken ondersteuning) ontwikkeld. Door een simpele rotatie voorwaarts zal de lumbaal streek een individuele ondersteuning van de onderrug krijgen welke asymmetrisch aangepast kan worden indien door de gebruiker aangegeven. Bovendien, de lijdende bekken ondersteuning verhoogd de bekken, met gevolg zo de houding van de gebruiker te optimaliseren 3-punts synchroonverstelling duidt optimale beweging aan voor dynamisch zitten. Op deze manier worden je tussenwervelschijven voorzien van voedingsstoffen en je houding continu ondersteund. Door de combinatie met de 4D armleggers zijn je handen, armen en schouders ontspannen en spanning wordt vermeden.

Maten Haworth Comforto 89 Zody bureaustoel

 • Uitgaande van 8963:
 • Totale breedte: 68 cm
 • Totale diepte: 65 cm
 • Totale hoogte: 101 – 113 cm
 • Zitbreedte: 50 cm
 • Zitdiepte: 40 - 54cm
 • Zithoogte: 40 - 52cm
 • Rughoogte: 56 cm