Haworth - Yourplace

De Haworth Yourplace collectie bestaat uit werkplekken en bijbehorende akoestische oplossingen. YourPlace van Haworth is een enorm veelzijdig en modulair werkpleksysteem dat vele oplossingen biedt voor de individuele kantoorwerkplek. Door de grote keuze kunt u uw werkplek efficiënt en functioneel inrichten. Dankzij de uitgebreide keuze in kleuren en materialen voor bureaubladen en frames kunt u uw werkplek een persoonlijke touch geven. 

Lees meer
  • Haworth YourPlace productfoto
    Haworth Yourplace BureauVanaf € 618,-
  • Haworth YourPlace productfoto
    Haworth Yourplace Akoestische schermenVanaf € 381,-

Steeds vaker wordt er gewerkt met flexplekken waarbij gebruikers zelf kunnen kiezen waar ze hun werkzaamheden willen doen. Dan is het prettig dat een werkplek snel en makkelijk in te stellen is op de juiste werkhoogte en door de toepassing van de schermen uit de Haworth YourPlace collectie kun je ook nog eens ongestoord je werk doen. Je werkplek is voorzien van diverse (technische) accessoires; wat dacht je van het draadloos opladen van je mobiele telefoon? Plaats het apparaat op de sticker op je bureaublad en de techniek doet de rest! 

Kenmerken van de Haworth Yourplace collectie 

  • Enorm veel keuzemogelijkheden in bureauvormen, verbindingselementen en aanbouwen, schermen en accessoires, zoals draadloze oplader voor uw smartphone, kabelgoten en kabelmanagementoplossingen. 
  • Tot het YourPlace-assortiment behoren 4 verschillende schermen die op diverse manieren te plaatsen zijn op de werkplek. 
  • De werkplekken zijn elektrisch of met slinger in hoogte verstelbaar. 
  • Ontworpen door: Stefan Brodbeck. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de zitmeubelen uit de Haworth Yourplace collectie.