improving your office
088 - 650 12 34 Ma - Vrij 8:30-17:00

ZORG met zorg geselecteerde projectinrichting

Bent u van plan om kliniek of zorginstelling te openen of te verhuizen? Of wilt u uw zorgcentrum of kliniek verbouwen of moderniseren? We beschikken over een zeer ruime collectie zorgmeubilair en projectstoffering, zoals rubber-, vinyl- en pvc-vloeren en linoleum.

Zorginrichting vraagt om specifieke kennis over wet- en regelgevingen. Medische instellingen zijn verplicht te voldoen aan (ver)bouwvoorwaarden, zoals milieuwetgeving, de eisen van de brandweer en het bouwbesluit. Daarnaast gaan wij vooral ook uit van uw wensen. In de ontwerpfase van zorgcentra  spelen eisen die verband houden met de uitoefening van een medisch beroep een rol. Luchtbehandeling, hygiëne maar ook de eisen van het College Bouw Zorginstellingen, Stichting Werkgroep Infectie Preventie (WIP) en de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Wij kennen de vereisten en zijn gewend om hieraan te voldoen.

De Projectinrichter heeft al een groot aantal projecten in de zorgsector gerealiseerd. Bekijk hieronder enkele voorbeelden referenties bij zorginstellingen.

Bekijk:

Inspiratie

Bezoek één van
onze showrooms
en ontdek alle merken

Bekijk hoe en waar

Contact
over producten, levertijd en specificaties

Stel je vraag