Johanson Sputnik kruk

Verkoop vanaf € 163,- 

Lease vanaf € 2,62 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 163,-
Lease per maand vanaf€ 2,62

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelSputnik
OntwerperMattias Ljunggren
HerkomstZweden
AfmetingenJohanson Sputnik afmetingen
ZithoogteHoog, Vast
SoortKruk
Onderstel4-poot

Productomschrijving

Onmisbaar in een bar: een kruk. En laat dan net de Johanson Sputnik kruk de perfecte oplossing zijn voor in iedere horecagelegenheid. Een typisch tijdloos design, dat is wat de Johanson Sputnik kruk heeft. Sputnik: een ontwerp, dat jarenlang mee gaat en toch verassend veel comfort biedt. De designer van deze kruk, Mattias Ljunggren, wilde een functioneel product creëren. Dit resulteerde in de Sputnik. Handig om te weten: er zijn meerdere versies leverbaar. De ene versie heeft een voetensteun, de andere heeft dit niet. De voetensteun heeft overigens 2 hoogtes (indien u voor deze versie kiest), zoals te zien is op de foto. Hierdoor is er altijd wel een voetensteun die overeenkomt met uw lengte, zodat u comfortabel kunt zitten. Zo kunt u uw voeten laten rusten en onder het genot van een hapje of drankje genieten.  

Kenmerken van de Johanson Sputnik kruk 

  • De kruk heeft een ronde zitschaal.  
  • U heeft de keuze uit 4 soorten afwerkingen: Zwart, chroom, wit of multicolour.  
  • De Johanson Sputnik kruk heeft meerdere formaten, zo is er altijd wel een meubel dat bij uw situatie past. De breedte en diepte van het meubel zijn overigens wel altijd hetzelfde, namelijk beide 36cm.  
  • Het materiaal van deze kruk betreft gepoedercoat metaal, maar uiteraard zijn er ook andere materialen mogelijk. De Sputnik beschikt over het zogeheten Möbelfakta certificaat.  

Informatie en meer 

Heeft u vragen en/of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet, maar stel deze aan één van onze experts. Wij van De Projectinrichter helpen u graag verder met advies op maat. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of langskomen in één van onze showrooms.