Mooie resultaten

voor De Projectinrichter in 2017!

Projectinrichting Shimano Europees Hoofdkantoor in Eindhoven

15 december 2017

Het jaar is bijna ten einde en we blikken graag terug en ook vooruit! De Projectinrichter heeft een enerverend en mooi jaar achter de rug. De omzet en winstgevendheid zijn vergelijkbaar met het jaar 2016. Dat was een topjaar met een paar hele grote projecten. De Projectinrichter is een financieel zeer gezonde onderneming, zonder schulden.

Terugblik

In 2017 heeft De Projectinrichter een reeks van hele mooie projecten gerealiseerd, waaronder:

In juni 2017 was er een succesvolle beursdeelname aan Design District in de Van Nelle fabriek in Rotterdam met een off-site event in de showroom van De Projectinrichter in Rotterdam.

Eind november is er een geheel nieuwe website www.deprojectinrichter.webenable.nl live gegaan met krachtige tools om klanten vergaand te ondersteunen als de ’Wikipedia’ van de kantoorinrichting.

Vooruitblik

De onderneming zal in 2018 verder versterkt worden.

· Rimmer Stumpel zal aan de onderneming verbonden blijven.

· Karianne Taminiau (ex Gispen) wordt manager van Customer Support en krijgt een belangrijke rol in de verdere professionalisering van de onderneming.

De Projectinrichter is in beweging, het bedrijf groeit en de verwachtingen voor 2018 en verder zijn uitermate positief.
Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor een vestiging in België. De organisatie wordt verder versterkt zodat ons serviceniveau verder kan stijgen en we het groeiende aantal klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Bijvoorbeeld door een volledig pakket aan inventarisbeheer en onderhoud te gaan aanbieden.

Voor 2018 zal het accent voor De Projectinrichter liggen op drie vlakken:

We kijken met een tevreden blik terug en we wensen iedereen een voorspoedig 2018!

Projectinrichting Shimano Europees Hoofdkantoor in Eindhoven