Palau - Floyd

De Palau Floyd collectie bestaat uit een comfortabele fauteuil en bijpassende poef. De Floyd fauteuil zorgt voor de ultieme ontspanningshouding vanwege de rugleuning die lichtelijk gekanteld is naar achteren. Daarbij zijn de armleuningen redelijk wijd. De comfortabele Floyd fauteuil en poef zijn leverbaar in diverse vrolijke kleuren en dragen daardoor bij aan een aangename sfeer in iedere ruimte. Wie wil dat nou niet?

De Palau Floyd zitmeubelen zijn onder andere geschikt voor wacht-, receptie- en ontvangstruimtes. De zitmeubelen kunnen gecombineerd worden voor een samenhangende look in de ruimte, maar de fauteuils zijn ook erg geschikt om individueel toe te passen.

 

Lees meer
 • Palau Floyd productfoto
  Palau Floyd fauteuil FauteuilVanaf € 1.480,-
 • Palau Floyd poef
  Palau Floyd poefVanaf € 620,-

Eigenschappen van Palau Floyd

 • Het Palau Floyd assortiment bestaat uit een comfortabele poef en fauteuil.
 • De Floyd zitmeubelen zijn leverbaar in diverse kleuren.
 • Pas de collectie gecombineerd toe in uw interieur voor een samenhangende look of pas ze individueel toe.
 • De Floyd poef is multifunctioneel van karakter; gebruik deze als extra zitplaats, voetensteun of zelfs als bijzettafeltje (indien er gebruik wordt gemaakt van een dienblad).
 • De Floyd collectie van Palau is voorzien van een stervoetonderstel.
 • Ontwerp van Palau Floyd: Björn Mulder.

Varianten van Palau Floyd

 • Palau Floyd Fauteuil.
 • Palau Floyd Poef.

Over Palau

Palau hecht niet alleen veel waarde aan de ergonomische kenmerken van hun meubelcollecties, maar ook de duurzaamheid van de productiewijze en de meubels zelf. Daarbij stimuleren de meubelen ook het samenwerkingsproces tussen collega’s in bedrijfsruimtes, wat de sociale cohesie op de werkvloer bevordert.

Diensten van De Projectinrichter

Bij De Projectinrichter snappen we hoeveel er komt kijken bij het samenstellen en onderhouden van uw interieur. Daarom staan wij voor u klaar om u daarin bij te staan, door middel van diverse aangeboden services. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor hulp bij logistieke vraagstukken, zoals transport, montages en installaties. Hiervoor bieden wij onze dpi-services aan. Daarbij wilt u natuurlijk een weloverwogen keuze maken, voordat u in een meubelassortiment investeert. Daarom kunt u bij ons een zitmeubel tijdelijk uitproberen voordat u deze permanent aanschaft. Voor meer informatie over onze services kunt u terecht op onze website.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de Palau Floyd collectie of over de services van de Projectinrichter? U kunt contact met ons opnemen voor aanvullende informatie over het Floyd assortiment van Palau of een gratis offerte. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.