HomePalauHomePalau Home Meeting akoestische flexibele werkplek

Palau Home Meeting akoestische flexibele werkplek

Verkoop vanaf € 11.222,- 

Lease vanaf € 180,11 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs vanaf€ 11.222,-
Lease per maand vanaf€ 180,11

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPalau
ModelHome Meeting
OntwerperStudio Palau
HerkomstNederland
Soort akoestischAkoestische ruimte

Productomschrijving

Door het Nieuwe Werken bepalen medewerkers steeds vaker zelf wanneer en hoe ze werken. Flexibele werkplekken en informele open ontmoetingsplaatsen zijn daarom belangrijker geworden.

Palau speelt in op deze veranderende tijdsgeest door multifunctioneel meubilair te ontwikkelen met een breed scala aan mogelijkheden. De Palau Home Meeting is een werkruimte geschikt voor kleine vergaderingen, individueel of collectief geconcentreerd werken. Het is een geluidsabsorberend flexibel kantoor dat kan worden gestoffeerd in diverse stoffen. Er zijn twee varianten van de Palau Home Meeting: de Medium and Large en ze zijn beschikbaar met en zonder zitelement.

Kenmerken Palau Home Meeting

  • Stoffering: de stoffen van Kvadrat, Camira, Febrik, Gabriël en de Ploeg, de leersoorten van Ohmann. Andere stoffen op aanvraag.
  • Zitelementen: Model Medium en Large zijn standaard voorzien van 2 zitelementen met zithoogte 43cm en rughoogte 75cm, geplaatst in de diepte.
  • Tafel/verlichting: voorzien van 18mm blad, afgewerkt in HPL Duropal standaardcollectie; rondom afgewerkt met ABS in dezelfde kleur als het werkblad.
  • Foam Fabric: De 2 panelen naast het glazen paneel zijn voorzien van 3D schuim in piramide vormen.
  • Ontworpen door Studio Palau.

Over Palau

Palau meubelen, uit Nederland, een synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat is Palau in vogelvlucht. In de productie van onze meubelen gelden vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen als een vanzelfsprekendheid. Palau meubelen biedt de mogelijkheid al haar gestoffeerde producten uit te voeren in een eco-uitvoering.