HomePalauPalau Rama Fauteuil

Palau Rama Fauteuil

Verkoop vanaf € 2.499,- 

Lease vanaf € 40,11 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 2.499,-
Lease per maand vanaf€ 40,11

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPalau
ModelRama
OntwerperArik Levy
HerkomstNederland
SoortHoge rug
Onderstel4-poot, Overig
Extra'sDraaibaar

Productomschrijving

De Rama van Palau is een oorfauteuil ontworpen door Arik Levy en een echte eye-catcher in een entree of lounge. Met zijn gebogen en hoekige vormen straalt de stoel een warm gevoel uit en is uitnodigend om in te gaan zitten om even te wachten. Een grappig detail is de leren lus aan de achterkant, zoals te zien is op afbeelding 5.

Eigenschappen Palau Rama

Het onderstel is van gepoedercoat staal en is een 4-teens draaibaar onderstel, verkrijgbaar in de Palau Basiskleuren en Additionele Kleuren poedercoating. Andere RAL kleuren zijn mogelijk.
De Palau Rama is te stofferen in verschillende stoffen en leer.

Over de ontwerper Arik Levy

Arik Levy (1963) werd in Israël geboren en vertrok in 1988 naar Europa. Hij werkt momenteel vanuit Parijs, waar hij in zijn bedrijf L design aan het hoofd staat van een 20-koppig ontwerpteam. Als ontwerper, technicus, artiest, fotograaf en filmmaker beschikt Levy over talenten op vele gebieden. Zijn werk is te zien in prestigieuze galerieën en musea over de hele wereld. Bij het grote publiek is hij vooral bekend vanwege zijn installaties, limited editions en meubelontwerpen voor multinationals, zo ook voor Palau, maar ook voor Vitra.

Over Palau

Palau meubelen, uit Nederland, een synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat is Palau in vogelvlucht. In de productie van onze meubelen gelden vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen als een vanzelfsprekendheid. Palau meubelen biedt de mogelijkheid al haar gestoffeerde producten uit te voeren in een eco-uitvoering.