Palau - Stream

De Palau Stream collectie bestaat uit een modulair zitsysteem waarmee u uw eigen zitmeubelen kan creëren. Stel een bank of fauteuil samen met de individuele zitcomponenten en pas deze geheel aan uw eigen wensen en behoeftes aan. Dat wil toch iedereen?

 

DesignerArik Levy
Lees meer
 • Palau Stream productfoto
  Palau Stream fauteuil FauteuilVanaf € 3.308,-
 • Palau Stream bank
  Palau Stream bankVanaf € 1.785,-

Personaliseer uw eigen zitmeubel

Met het Palau Stream assortiment heeft u grenzeloze mogelijkheden om uw zitmeubel aan te passen aan al uw wensen. De armleuningen en rugleuningen zijn bijvoorbeeld in diverse hoogtes leverbaar. Daarbij heeft u keuze uit een breed scala aan kleuren en stoffen. U kunt zelfs een geïntegreerde tafel laten plaatsen en een opbergruimte toevoegen.

De Palau Stream zitmeubelen zijn ideaal om wacht-, ontspannings- en informele ontmoetingsruimtes op kantoor mee in te richten.

Eigenschappen van Palau Stream

 • De Palau Stream collectie wordt gevormd door een modulair zitsysteem waarbij u uw eigen Stream bank of fauteuil kan samenstellen.
 • De armleuningen en rugleuningen zijn leverbaar in verscheidene maten.
 • Kies uit diverse kleuren en stoffen.
 • De Palau Stream zitmeubelen zijn geschikt om bijvoorbeeld wacht-, ontspannings- en informele ontmoetingsruimtes op kantoor mee in te richten.
 • Kies voor een geïntegreerde salontafel met een opbergruimte eronder om de multifunctionaliteit van uw zithoek te vergroten.
 • Ontwerper van Palau Stream: Arik Levy.

Varianten van Palau Stream

 • Palau Stream Bank.
 • Palau Stream Fauteuil.

Over Palau

Bij Palau staat de ergonomische waarde van hun meubelcollecties hoog in het vaandel. Daarbij focust de meubelontwikkelaar zich op een duurzame productiewijze. De Palau zitmeubelen zelf worden gekenmerkt door hun duurzame aspect, waardoor u zo lang mogelijk van ze kan genieten.

Hulp nodig?

Heeft u een helpende hand nodig bij het samenstellen of onderhouden van uw interieur? De Projectinrichter staat voor u klaar. Met onze dpi-services ontfermen wij ons over logistieke vraagstukken zoals het transport of de eventuele installaties en montages. Daarbij kunt u bij ons bijvoorbeeld zitmeubelen uitproberen voordat u ze permanent aanschaft. Is dat niet fijn? Voor meer informatie over al onze diensten kunt u terecht op onze website.

Interesse?

Wilt u graag meer weten over het Palau Stream assortiment of wilt u graag gebruik maken van de services van De Projectinrichter? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.