Stichting de Inzet

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Deprojectinrichter zet zich in voor maatschappelijk bewust ondernemen. Onze samenwerking met Stichting de Inzet is een belangrijk onderdeel van ons streven naar een duurzame en inclusieve samenleving. Met onze focus op refurbishment creëren we niet alleen waardevol werk voor cliënten van Stichting de Inzet, maar dragen we ook bij aan het verminderen van afval en het behoud van waardevolle grondstoffen. Deze manier van werken noemen we Sociaal Circulair Ondernemen.

Deprojectinrichter en Stichting de Inzet

Bij deprojectinrichter geloven we sterk in het creëren van kansen voor iedereen. In nauwe samenwerking met Stichting de Inzet zetten we specifieke projecten op waarin kantoormeubilair wordt geassembleerd, geleverd en gerevitaliseerd. Deze projecten bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bovendien past dit perfect binnen ons streven naar duurzaamheid. Door de levensduur van bestaand meubilair te verlengen via refurbishment, verminderen we de vraag naar nieuwe grondstoffen en energie-intensieve productie. Hierdoor geven we invulling aan zowel onze sociale verantwoordelijkheid als onze inzet voor een milieubewuste toekomst. Door middel van deze samenwerking stimuleren we dus zowel duurzaamheid als sociale betrokkenheid.

Wat doet Stichting de Inzet?

Stichting de Inzet heeft als hoofddoel om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te bieden om betekenisvol werk te verrichten. Cliënten krijgen daarom de kans om meer specialistisch werk te doen dan alleen reguliere dagbesteding. Het werk geeft voldoening en zorgt voor een gevoel van nuttig zijn, waardoor zij een volwaardige plek in de maatschappij ervaren.

Hoe werken wij samen met Stichting de Inzet?

Een van de unieke projecten is de assemblage en revitalisatie van kantoormeubilair in samenwerking met deprojectinrichter. Voor dit soort samenwerkingen is zelfs een speciale werkplaats ingericht. Op deze manier kunnen de medewerkers die via Stichting de Inzet werken hun vaardigheden ontwikkelen, zich ontplooien en een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Dit doen zij onder andere door het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:

Een ruime opslag voor gepersonaliseerde keuzes

Stichting de Inzet beschikt ook over een grote opslagruimte met teruggenomen meubilair van bedrijven. Hier bevindt zich een breed aanbod van nog niet gerevitaliseerde bureaustoelen, vergaderstoelen en - afhankelijk van beschikbaarheid - tafels en kasten. Op aanvraag kunnen cliënten van de stichting deze meubels volledig naar wens revitaliseren, zelfs met personalisatiemogelijkheden.

Onze toewijding aan duurzaamheid en inclusiviteit

Duurzaamheid en inclusiviteit vormen belangrijke kernwaarden binnen de visie van deprojectinrichter. We streven naar een positieve impact op het milieu én de samenleving. Door samen te werken met Stichting de Inzet dragen we bij aan een circulaire economie en bieden we gelijke kansen aan mensen die dat het hardst nodig hebben. Onze ambitie gaat hiermee verder dan alleen het leveren van duurzame kantoorinrichting van de beste kwaliteit; we willen bijdragen aan een sociale toekomst voor iedereen.

Uw voordelen van onze samenwerking met Stichting de Inzet

Als klant van deprojectinrichter profiteert u van de waarde die onze samenwerking met Stichting de Inzet biedt. U draagt bij aan sociale betrokkenheid en maatschappelijke impact, terwijl u tegelijkertijd kunt vertrouwen op hoogwaardige en circulaire kantoorinrichting. Door met ons samen te werken, laat u zien dat uw organisatie waarde hecht aan duurzaamheid, inclusiviteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

sociaal en circulair ondernemen

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze samenwerking met Stichting de Inzet of bent u geïnteresseerd in een samenwerking met deprojectinrichter? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en met u te bespreken hoe we samen een duurzame en sociale toekomst kunnen creëren. Samen kunnen we het verschil maken en bijdragen aan een wereld waarin duurzaamheid en inclusiviteit hand in hand gaan.

Peter Veer

Onze expert over circulair ondernemen