Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Abstracta Draft

Abstracta Draft
Abstracta Draft
Abstracta Draft
Abstracta Draft
Abstracta Draft
Abstracta Draft
Abstracta Draft

Ontwerp: Tengbom  Collectie: 2014 

Abstratca Draft mobile schrijfbord | whiteboard

Werkruimtes en kantoren worden tegenwoordig steeds flexibeler. Vaste werkplekken en vergaderzalen zijn niet meer voor de hand liggende eisen. Om aan deze behoeften te voldoen, heeft Abstracta samen met de ontwerpers Daniel Lavonius Jarefeldt en Josef Zetterman van Tengbom de Draft ontwikkeld; een mobiel schrijfbord met een eenvoudige grafische vorm.

Het bord is mobiel, dubbelzijdig en heeft een antraciet grijs stalen frame met wielen. Onder het schrijfoppervlak is een houten eiken lade voor bijvoorbeeld markers, magneten en wissers. De houten lade voegt een warm gevoel toe.

Accessoires Abstracta Draft

Optioneel kunnen deze accessoires meegeleverd worden:

  • Een whiteboard kit
  • Markers 4-set in 1-pack
  • Whiteboard wisser: magnetische 1 stuk
  • Whiteboard wisser: vilt per 10 stuks
  • Whiteboard magneten: zwart per 10 stuks

Afmetingen Abstracta Draft

Breedte x hoogte x diepte in mm:
1235 x 1950 x 650

Over Abstracta

Abstracta is een Zweedse producent en biedt akoestische oplossingen voor het kantoor. Abstracta hecht waarde aan een mooi design en de kwaliteit van hun akoestische producten.
De hoogwaardig afgewerkte producten zijn ideaal voor het absorberen van geluid binnen de kantooromgeving. Het assortiment bestaat onder andere uit: akoestische schermen, akoestische wandpanelen, kamerverdelers en andere akoestische kantoor voorzieningen.
Abstracta werkt intensief samen met gerenommeerde ontwerpers en is ISO 14001 milieu gecertificeerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Abstracta Draft.