Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Abstracta Scala

Abstracta Scala
Abstracta Scala
Abstracta Scala
Abstracta Scala
Abstracta Scala
Abstracta Scala
Abstracta Scala

Ontwerp: Anya Sebton  Collectie: 2016 

Abstracta Scala akoestische muur- en wandpanelen

De Scala van Abstracta heeft iets weg van golfplaten, maar deze hebben tegelijkertijd de akoestische functionaliteit. Het ontwerp van de geluidsabsorberende Scala is niet alleen ontwikkeld voor visuele redenen, maar vooral bij te dragen aan een betere akoestiek. Het gevormde vilt absorbeert geluid en het golfvormige oppervlak breekt effectief de geluidsgolven.
Abstracta Scala is een eenvoudige interactie tussen materiaal en vorm. De Scala kan worden opgehangen aan de wand of het plafond, om het geluidsniveau discreet verminderen.

Eigenschappen Abstracta Scala

  • Scala is 100 % recyclebaar.
  • De stof is goedgekeurd door EU Ecolabel.
  • Leverbaar in verschillende afmetingen in staand of liggend.
  • Te bekleden uit de grote kleurencollectie van Fabric Blazer.

Over Abstracta

Abstracta is een Zweedse producent en biedt akoestische oplossingen voor het kantoor. Abstracta hecht waarde aan een mooi design en de kwaliteit van hun akoestische producten. De hoogwaardig afgewerkte producten zijn ideaal voor het absorberen van geluid binnen de kantooromgeving. Het assortiment bestaat onder andere uit: akoestische schermen, akoestische wandpanelen, kamerverdelers en andere akoestische kantoor voorzieningen. Abstracta werkt intensief samen met gerenommeerde ontwerpers en is ISO 14001 milieu gecertificeerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Abstracta Scala.