Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Akaba Carma vergader- en klaptafel

Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma
Akaba Carma

Ontwerp: Jorge Pensi   

Akaba Carma vergader- en klaptafel

De Carma van Akaba is een tafelprogramma ontworpen door Jorge Pensi. Naast de standaard Carma, die in verschillende afmetingen en afwerkingen leverbaar is, bestaat het programma uit de Carma Folding, de klaptafel die geschikt is als vergadertafel, maar ook als klapbare en verrijdbare kantinetafel gebruikt kan worden.

Gebruikte materialen Akaba Carma tafel

De onderstellen van de Akaba Carma tafels zijn van geïnjecteerd gepolijst aluminium of gepoedercoat met verschillende opties van kleine of grote plastic glijders, metalen glijders gepoedercoat of verchroomd, of wielen. De kolom is gemaakt van een stalen buis van 60 mm in diameter in drie verschillende hoogten. De tafelbladen zijn leverbaar in verschillende samenstellingen, zoals bijvoorbeeld van compact resin | hars van 13 mm dikte, laminaat en melamine van 20 mm dik en daarnaast is het mogelijk om het onderstel te voorzien van een glazen tafelblad.

Certificaten Akaba Carma tafel

De Carma tafel heeft de volgende certificaten in zijn bezit: UNE-EN 527,1-3: 2003 / GECA product (Good Environmental Choice Australia).

Akaba Carma Folding | klaptafel

Deze verrijdbare klaptafel biedt oplossingen voor vergaderingen, conferenties, leslokalen en bedrijfsrestaurants. Met een eenvoudig klapmechanisme is de tafel in te klopen, zodat dit flexibiliteit biedt en ruimtebesparend is

Gebruikte materialen Akaba Carma Folding | klaptafel

De onderstellen van de Akaba Carma Folding | klaptafels zijn van geïnjecteerd gepolijst aluminium of gepoedercoat en is verrijdbaar door wielen. De kolom is een stalen buis van 60 mm diameter die gepoedercoat of verchroomd is. De tafelbladen van de Akaba Carma Folding is 13 mm dik in compact hars of 20 mm dik in melamine.
Verkrijgbaar in diverse afmetingen, zoals: 1400x700 mm, mm 1600x800, 1800x700 mm, 2000x800 mm, 2200 x 900 mm.
Er zijn varianten voor meerdere configuraties (zoals opleiding- en conferentiezalen) of als individuele vergadertafel.

Certificaten Akaba Carma Folding | klaptafel

De Carma tafel heeft de volgende certificaten in zijn bezit: UNE-EN 15372: 2008 NIVEL 3.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Akaba Carma.

Wij adviseren u bij dit product:

Akaba Gorka
Akaba
Gorka