Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Arco Flux

Prijs Arco Flux vanaf € 395
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux
Arco Flux

Ontwerp: Jorre van Ast  Collectie: 2014 

Arco Flux stoelen

De Arco Flux is een stoel van deze tijd met een moderne en uiterst comfortabele constructie. Daarnaast is de stoel veelzijdige toepasbaar en betaalbaar.
Er is bewust gezocht naar een constructie waarin alle onderdelen en materialen goed te scheiden en daarmee recyclebaar zijn: een stalen frame overspannen met een elastisch net en bekleed met een gevoerde, afneembare hoes.
De rugconstructie is voorzien van verenstaal dat de rug flexibel maakt en voor extra comfort zorgt. Een stoel voor rond de eettafel in de kantine maar ook op zijn plek in een werkomgeving.

Gebruikte materialen Arco Flux stoelen

  • Uitvoering: met of zonder arm
  • Kuip: stof of leer
  • Optie kuip en armen: in verschillende kleuren
  • Onderstel: slede hoogglans chroom, rvs optiek of epoxy of pootonderstel eiken vast of draaibaar of centrale voet aluminium gepolijst of epoxy /draai baar /met of zonder terugdraai mechanisme

Over Arco

Arco design meubilair voor kantoor met een eigentijds en sober design dat functionaliteit combineert met een persoonlijk karakter. Bij Arco is hout de basis van elk kantoor meubel ontwerp. Met zorg selecteert en bewerkt Arco het mooiste noten, kersen, ahorn en eiken hout. Elk design meubel van Arco wordt op bestelling geproduceerd in het houtsoort, de kleur en lakafwerking die u kiest. Hierdoor hebben Arco meubelen een eigen verhaal en eigen karakter.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Arco Flux.