Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Caimi Flap akoestische designpanelen

Caimi Flap
Caimi Flap
Caimi Flap
Caimi Flap
Caimi Flap
Caimi Flap
Caimi Flap
Caimi Flap

Ontwerp: Alberto Meda  Collectie: 2015 

Caimi Flap akoestische designpanelen

De Cami Flap akoestische panelen maken gebruik van dezelfde gepatenteerde Snowsound® technologie als Mitesco . De meest in het oog springende kenmerken hiervan zijn:
- flexibele montagemogelijkheden: vrijstaand, zoals in afbeelding 6 te zien is, aan de wand, aan staalkabels, zoals op afbeelding 2 te zien is, of op bureaubladen,
- dankzij een nieuwe gepatenteerde techniek genaamd Snowsound® komt er vrijwel geen geluid door,
- de paneeldikte van de Caimi Flap akoestische panelen is slechts 35 mm,
- de panelen zijn licht van gewicht: 2700 gram voor een paneel van 159x44cm,
- ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal: volledig polyester (van binnen en buiten),
100% gif en allergie vrij,
- multifunctioneel toepasbaar en de akoestische panelen zijn volledig recyclebaar.

De Caimi Flap dankt zijn akoestische eigenschappen aan de unieke Snowsound® technologie, waarbij een paneel wordt opgebouwd aan de hand van materiaal met verschillende dichtheden. Dit zorgt voor selectieve absorptie bij verschillende frequenties, wat resulteert in een optimale akoestische situatie.
Hierdoor zijn ze ideaal te gebruiken als geluiddempende panelen in kantoorruimtes zoals balies, vergaderzalen, kantines en tussen de verschillende werkplekken in grotere ruimtes.

Afmetingen en kleuren van de Caimi Flap akoestische panelen

De Caimi Flap panelen zijn duurzaam, licht en extreem dun. De panelen zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: 47,5 x 59 cm en 65 x 80 cm. De Caimi Flap kan dankzij het verstelbare montagepunt zowel verticaal als horizontaal gedraaid worden. Op deze manier kunt u met de Caimi Flap panelen het uiteindelijke design volledig naar eigen wens samenstellen en aanpassen indien nodig.

In verschillende kleuren zijn de Caimi Flap akoestische panelen leverbaar, zoals blauw, zwart, rood, zilvergrijs, appelgroen, wit donkergrijs, oranje, taupe, geel, beige en lichtgroen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Caimi Flap.