Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Casala Carver stoel

Casala Carver
Casala Carver
Casala Carver
Casala Carver
Casala Carver
Casala Carver
Casala Carver
Casala Carver
Casala Carver
Casala Carver

Ontwerp: Sigurd Rothe  Collectie: 2011 

Casala Carver

Casala Carver is gebruiksvriendelijk, licht (slechts vijf kg.), functioneel en verkrijgbaar in tien frisse kleuren.

Door zijn handgreep in de rugleuning is hij snel en eenvoudig te handelen om een rij te vormen of te stapelen. 25 stuks passen, gestapeld op een transportwagen, gemakkelijk onder elke deurpost door. Al deze bijzondere eigenschappen maken Casala Carver geschikt voor kantines op bijvoorbeeld scholen, voor gemeentelijke instellingen, beurzen en evenementen hallen - plaatsen met wisselende opstellingen waar een moderne en transparante vormgeving een wens is.

De vereiste stabiliteit voor een dergelijk gebruik biedt hij ook. Voor een verhoogd zitcomfort kunnen naar wens zitting en rugleuning gestoffeerd worden. Bij het gebruik in seminarruimtes is een demontabele schrijfplank optioneel leverbaar. Vanzelfsprekend is Casala Carver ook leverbaar als koppelbare stoel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Casala Carver.