Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Cascando Trunk

Cascando Trunk
Cascando Trunk
Cascando Trunk
Cascando Trunk
Cascando Trunk
Cascando Trunk
Cascando Trunk
Cascando Trunk
Cascando Trunk
Cascando Trunk
Cascando Trunk

Ontwerp: Robert Bronwasser  Collectie: 2016 

Cascando Trunk

De Trunk bestaat uit een serie dividers voor op een bureau of als een verrijdbare roomdivider in verschillende maten en met diverse toepassingsmogelijkheden.
De verrijdbare room divider variant van de Trunk biedt ook ruimte aan bijvoorbeeld tijdschriften, als informatiebord of als garderobe voor uw jas. Met de whiteboard- of lcd-versie kunt u zelfs presentaties laten zien. Een stijlvol hulpmiddel voor uw werkplek of vergaderruimte. De geluidsabsorberende eigenschappen van de verrijdbare Trunk zorgen ervoor dat u op een rustige plek kunt werken en vergaderen.
De op het bureau te plaatsen Trunk biedt een flexibele manier om privacy te realiseren. U plaatst hem gewoon op uw werktafel op het moment dat u zich extra wilt concentreren. En als u uw werkplek weer open wilt stellen, dan zet u de Cascando Trunk terug op de vloer. In beide gevallen biedt Trunk ook ruimte om uw aantekeningen, tijdschriften en persoonlijke bezittingen op te bergen.

Kenmerken Cascando Trunk

  • Biedt akoestische oplossingen.
  • Trunk is in verschillende hoogtes en breedtes en met een stof naar keuze leverbaar.
  • Ontworpen door: Robert Bronwasser.

Over Cacando

Het Nederlandse interieurmerk Cascando ontwerpt en produceert moderne kantoorproducten. Elk ontwerp is het resultaat van een innige samenwerking met internationale ontwerpers en architecten.
Cascando kantooraccessoires geven uw kantoor, vergaderruimte of entree een finishing touch. Cascando ontwikkelt en fabriceert hoogwaardige interieurproducten en staat bekend om luxe kapstokken en wandgarderobes.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Cascando Trunk.