Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Classicon St. Tropez Rug Eileen Gray

ClassiCon St Tropez Rug
ClassiCon St Tropez Rug
ClassiCon St Tropez Rug
ClassiCon St Tropez Rug
ClassiCon St Tropez Rug
ClassiCon St Tropez Rug
ClassiCon St Tropez Rug

Ontwerp: Eileen Gray  Collectie: 1925 

Classicon St. Tropez Rug Eileen Gray

Dit vloerkleed is ontworpen door Eileen Gray. Zij creëerde niet alleen een aantal van de belangrijkste meubilair klassiekers uit de 20e eeuw, maar ze had ook haar eigen studio waar tapijten | karpetten werden geproduceerd op basis van haar ontwerpen.

Sommige van haar mooiste patronen zijn nu weer beschikbaar als re-edities: meesterwerken van de abstracte textielkunst van 100 % zuiver scheerwol, natuurlijke plantaardige kleurstof, met de hand geweven en verwerkt om de hoogste kwaliteit met een dichtheid van 80 knopen per vierkante inch.
De ClassiCon St. Tropez Rug is gewijd aan het schiereiland dat door Eileen Gray als bijzonder dierbaar werd gezien en ze was één van de eerste mensen om St. Tropez te ontdekken.
De ClassiCon St. Tropez Rug geeft een mooi welkom in de lobby, entree of andere openbare ruimtes.

Producteigenschappen karpet | vloerkleed

Tapijt van 100 % pure wol. Gekleurd met natuurlijke plantaardige kleurstoffen. Handgeknoopt met 80 knopen per vierkante inch (12,5 cm²).

Afmetingen van Classicon St. Tropez Rug door Eileen Gray

Het vloerkleed is 204 cm bij 204 cm en ze zijn alleen leverbaar in deze originele maat.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over ClassiCon St Tropez Rug.