Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Crassevig Ole

Crassevig Ole
Crassevig Ole
Crassevig Ole
Crassevig Ole
Crassevig Ole
Crassevig Ole
Crassevig Ole

Ontwerp: Ludovica en Roberto Palomba  Collectie: 2005 

Crassevig Olè

Deze apart vormgegeven stoel is ontworpen door het designersduo Ludovica en Roberto Palomba, die meerdere meubels hebben ontworpen voor Crassevig, maar ook voor Foscarini, Poltrona Frau en Plank.

Gebruikte materialen Crassevig Olè

Het frame van de Crassevig Olè is gemaakt van 12 mm gebogen eiken multiplex. Het ontwerp kenmerkt zich door de vele gaten in verschillende vormen en afmetingen. Het onderstel is gemaakt van verchroomd staal.

Prijswinnend ontwerp

De Crassevig Olè heeft de Best of 2007 prijs gewonnen tijdens de verkiezingen van de Interior Design Award.

Over Crassevig

Crassevig meubelen zijn afkomstig van een Italiaanse fabrikant met prachtige interieur componenten. Bij het merk spelen moderne houtsoorten een belangrijke rol. De kwaliteit van Crassevig producten komen voort uit een combinatie van een goed ontwerp, ambachtelijke vakkundigheid en zorgvuldigheid.
Crassevig werkt onder andere met de volgende ontwerpers: Raul Barbieri, Rodolfo Dordoni, Ton Haas, Enrico Franzolini en Gruppo Grafite.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Crassevig Ole.