Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Enea Puck

Enea Puck
Enea Puck
Enea Puck
Enea Puck

Ontwerp: Lievore Altherr Molina  Collectie: 2016 

Enea Puck poef

De Puck poef van Enea heeft een basis van aluminium en is te stofferen in een breed scala aan stoffen en kleuren. Hij is ontworpen door het designersteam Lievore Altherr Molina. Tevens is de Enea Puck uitgevoerd met rolwielen en is zo makkelijk te verrijden. De zithoogte is 45cm. Met deze afmeting is de Enea Puck poef mooi te gebruiken om even bij een collega aan te schuiven voor een kort overleg.

Over Enea

Enea meubilair valt op door zijn veelzijdigheid, het comfort en de functionaliteit van de producten, die veelal zijn bekroond.
Hun filosofie is om waarde te creëren in de vorm van een product en om dat product op een uitgebreide wereldwijde markt aan te bieden door middel van een innovatieve en gepersonaliseerde ontwerpen die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Enea Puck.