Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Extremis Marina

Extremis Marina
Extremis Marina
Extremis Marina
Extremis Marina
Extremis Marina
Extremis Marina
Extremis Marina
Extremis Marina
Extremis Marina
Extremis Marina
Extremis Marina

Ontwerp: Bruno Fattorini  Collectie: 2012 

Extremis Marina

De picknicktafel uit de nieuwe Marina-lijn, die zo goed als onbeperkt is qua lengte en niettemin uit é^eacute;n stuk bestaat, het parade-paardje in Milaan. In het ontwerp van het picknickmeubel zien we de 'Tools for Togetherness'-filosofie van Extremis terugkomen: met een hele groep mensen tegelijk picknicken was nog nooit zo gemakkelijk.

De schijnbaar eindeloze tafel is perfect voor feesten met een grote groep familie en vrienden. Het meubel is tot 12 m lang, waardoor er tot ongeveer 40 mensen aan kunnen plaatsnemen. Desgewenst kan de tafel nog langer worden geleverd.

De Marina-picknicktafel is ook beschikbaar zonder de vaste zitbanken. Uniek is dat je ermee kunt puzzelen en op die manier je eigen, persoonlijke bank samenstellen. Wil je uitsluitend zitbanken die vasthangen aan de tafel? Of liever losse stoelen? Beide versies zijn verkrijgbaar. Een combinatie van stoelen en banken is trouwens ook mogelijk. Zo ontstaat een picknickset die op elk terras anders is. De stoelen, eveneens ontworpen door Bruno Fattorini & Partners, zijn gebaseerd op een kapiteinszitje - om in het maritieme thema te blijven.

Het showroomexemplaar van de Marina-tafel op het Salone Internazionale del Mobile was ongeveer 12 meter lang, maar je kunt het meubelstuk ook verkrijgen in 'normale' afmetingen (vanaf 2m20). Het was voor Extremis een uitdaging om een ontwerp te maken dat qua budget toegankelijk is voor velen, zonder dat de functionaliteit en designwaarde er moesten bij inschieten. Het feit dat je - dankzij de banken - niet genoodzaakt bent alle stoelen apart te kopen voor aan tafel, spaart al meteen heel wat geld uit.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Extremis Marina.