Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Foscarini Allegretto

Foscarini Allegretto
Foscarini Allegretto
Foscarini Allegretto
Foscarini Allegretto
Foscarini Allegretto
Foscarini Allegretto
Foscarini Allegretto

Ontwerp: Atelier Oï  Collectie: 2009 

Foscarini Allegretto hanglampen

Deze apart vormgegeven hanglampen | plafondlampen zijn gemaakt van aluminium en gelakt staal.
De Allegretto van Foscarini is verkrijgbaar in drie versies met verschillende kleuren: Allegretto ritmico in zwart, Allegretto vivace in bruin en Allegretto assai in goud.
Allegretto interpreteert de prachtige theatrale van het Allegro project met grote proporties en volumes, maar dan ontworpen op een kleinere schaal.

Afmetingen van de Foscarini Allegretto lampen

De Allegretto ritmico heeft een totale, maximale hoogte van 248 cm. Het snoer is 190 cm en de lamp zelf is 58 cm hoog. De lampenkap heeft een breedte van 51 cm en de plafondaansluiting is 16 cm breed.
De Allegretto vivace heeft een totale, maximale hoogte van 260 cm. Het snoer is 190 cm en de lamp zelf is 70 cm hoog. De lampenkap heeft een breedte van 50 cm en de plafondaansluiting is 16 cm breed.
De Allegretto assai heeft een totale, maximale hoogte van 277 cm. Het snoer is 190 cm en de lamp zelf is 87 cm hoog. De lampenkap heeft een breedte van 76 cm en de plafondaansluiting is 16 cm breed.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini Allegretto.

Wij adviseren u bij dit product:

Foscarini Allegro
Foscarini
Allegro