Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Foscarini Behive

Foscarini Behive
Foscarini Behive
Foscarini Behive

Ontwerp: Werner Aisslinger  Collectie: 2011 

Foscarini Behive hanglamp

Behive plafond | hanglampen van Foscarini bieden een warm licht. De buitenkant van de lamp verbergt de technische onderdelen en laat de lichtbron vrij om naar beneden te verlichten.
De vorm doet denken aan een bijenkorf. Beehive is Engels voor bijenkorf en daarom heft de lamp, op 1 letter na, de naam Behive gekregen.

Gebruikte materialen

De Foscarini Behive is gemaakt van polycarbonaat en gecoate metalen en weegt 4,2 kilo. De lamp is leverbaar enkel in de kleur wit.
De lampenkap, dimmer en het glas van de lamp zijn eventueel ook apart (na) te bestellen.

Afmetingen van de Foscarini Behive plafond | hanglampen

De hanglamp heeft een hoogte van 40 cm en een breedte van 39,5 cm. Het snoer is 170 cm en daardoor heeft de lamp een maximale hoogte van 209 cm. De plafondaansluiting is 13 cm.

Dimbaar

De Foscarini Behive hanglamp is dimbaar en de dimmer wordt meegeleverd. De lamp van minimaal 40 watt wordt niet meegeleverd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini Behive.

Wij adviseren u bij dit product:

Foscarini Bahia
Foscarini
Bahia