Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Diesel Living with Foscarini Pipe Mesh

Foscarini Pipe Mesh
Foscarini Pipe Mesh
Foscarini Pipe Mesh
Foscarini Pipe Mesh
Foscarini Pipe Mesh
Foscarini Pipe Mesh

Ontwerp: Diesel  Collectie: 2016 

Diesel Living with Foscarini Pipe Mesh lampen

De Pipe Mesh van Foscarini is leverbaar als staande lamp in twee varianten, met een lampenkap in de breedte of in de hoogte. Daarnaast is de Diesel Living with Foscarini Pipe Mesh lamp ook als tafellamp beschikbaar. De lamp is voorzien van de stof mesh.

Diesel Living with Foscarini

Foscarini heeft sinds 2009 een samenwerking met Diesel. Een partnerschap dat Foscarini de mogelijkheid biedt voor een dialoog met nieuwe doelgroepen en ze werken samen vanuit het motto: Diesel with Foscarini Living.
De collectie bestaat uit meer dan 40 modellen van lampen. Een collectie die herkenbaar is aan de vele vormen, materialen en toepassingen. De selectie en onderzoek in materialen voor Foscarini, en misschien zelfs meer specifiek, de collectie Diesel with Foscarini, zijn zeer belangrijk. Materialen die nooit eerder zijn gebruikt in de verlichting zijn nu een toegevoegde waarde van de collectie geworden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini Pipe Mesh.