Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Herman Miller Locale

Prijs Herman Miller Locale vanaf € 715
Herman Miller Locale
Herman Miller Locale
Herman Miller Locale
Herman Miller Locale
Herman Miller Locale
Herman Miller Locale
Herman Miller Locale
Herman Miller Locale
Herman Miller Locale
Herman Miller Locale
Herman Miller Locale
Herman Miller Locale

Ontwerp: Sam Hecht + Kim Colin   

Herman Miller Locale tafelserie

Locale van Herman Miller is een serie tafels die te combineren zijn met andere Herman Miller producten, zoals de kasten, akoestische wanden en natuurlijk de bureaustoelen.
Bij het ontwerp was de drukke straat in de stad Londen een inspiratiebron, die de gemeenschap en de hele stad helpt door simpelweg verschillende lokale activiteiten en diensten dicht bij elkaar te brengen.

Prijswinnend ontwerp

In juli 2014 ontving de Herman Miller Locale van de Industrial Designers Society of America (IDSA) de International Design Excellence Award (IDEA) 2014. Dit is een erkenning van uitmuntend ontwerp in producten, interactief ontwerp, serviceontwerp, strategie, onderzoek etc, zoals medische apparatuur en woninginrichtingen. Herman Millers Locale is in de categorie Kantoor & Productiviteit in de prijzen gevallen.
In februari 2016 heeft de Locale van het iF International Forum Design de iF Design Award 2016 gewonnen. Dit is een van de meest gevierde en gewaardeerde ontwerpwedstrijden ter wereld waarin uitzonderlijke prestaties op het gebied van internationaal design worden erkend. Herman Miller Locale werd door de internationale jury bekroond met een Gold Award en was daarmee een van de slechts 75 winnaars die werden gekozen uit meer dan 5000 inzendingen uit ruim 50 landen.

Over Herman Miller

Herman Miller bureaustoelen bieden duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken. Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardige Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair. De producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en specifieke problemen met betrekking tot kantoormeubelen. Herman Miller staat bekend om hun innovatieve kracht, kwaliteit en het duurzaam produceren.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Herman Miller Locale.