Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Herman Miller Sled

Prijs Herman Miller Sled vanaf € 4.294
Herman Miller Sled
Herman Miller Sled
Herman Miller Sled
Herman Miller Sled
Herman Miller Sled
Herman Miller Sled
Herman Miller Sled
Herman Miller Sled
Herman Miller Sled

Ontwerp: Ward Bennett  Collectie: 1966 

Herman Miller Sled vergaderstoel

De Sled van Herman Miller is ontworpen door Ward Bennett en trekt de aandacht naar zijn onderstel, een slede, vandaar ook zijn naam Sled. Deze is gemaakt van buisvormig staal dat in een X-vorm is gelast en op parallelle sporen is bevestigd vormen een gewaagd statement.
De Sled-stoel kan worden bekleed in vrijwel elk beschikbaar textiel of leder en zijn zitting en rugleuning omarmen de zitting.
Het opvallende ontwerp en het gastvrije comfort zijn twee redenen waarom Herman Miller Sled al sinds 1966 in productie is.
De Sled is geschikt als vergaderstoel, of als fauteuil in wachtkamers, entrees of andere openbare ruimtes.

Over Herman Miller

Herman Miller bureaustoelen bieden duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken. Herman Miller is marktleider op het gebied van hoogwaardige Cradle to Cradle gecertificeerd kantoormeubilair. De producten worden ontworpen met het oog op de gebruikers en specifieke problemen met betrekking tot kantoormeubelen. Herman Miller staat bekend om hun innovatieve kracht, kwaliteit en het duurzaam produceren.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Herman Miller Sled.