Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Humanscale Ballo Stool

Humanscale Ballo
Humanscale Ballo
Humanscale Ballo
Humanscale Ballo
Humanscale Ballo
Humanscale Ballo
Humanscale Ballo
Humanscale Ballo
Humanscale Ballo
Humanscale Ballo
Humanscale Ballo
Humanscale Ballo
Humanscale Ballo

Ontwerp: Don Chadwick  Collectie: 2015 

Humanscale Ballo

De Humanscale Ballo is een multifunctionele stoel die je in beweging houdt door het stimuleren van lichamelijke activiteiten. Het is vergelijkbaar met de oefeningsbal, want er is een afgeronde onder- en bovenkant, wat betekent dat je je benen moet gebruiken om overeind te blijven.

Studies tonen aan dat comfortabele werknemers gelukkiger en productiever zijn. In de moderne werkplek is de mogelijkheid om te bewegen steeds belangrijker geworden voor de algehele comfort en welzijn. Met dit lichtgewicht ontwerp van Don Chadwick, maakt het gemakkelijk om de Ballo te transporteren voor gebruik. Hij is ontworpen met het idee om de oude saaie bureaustoel te vervangen.

De Ballo's zijn gemakkelijk te reinigen door de gebruikte materialen en door zijn compacte vorm maakt opslag eenvoudig. De Humanscale Ballo kruk is voorzien van een contragewicht in de basis die helpt bij het rechtop blijven zitten.

Afmetingen Humanscale Ballo kruk

  • Humanscale Ballo kruk: Hoogte: 622 mm en zitvlak: 452 mm,

Kleuren en gebruikte materialen

De Humanscale Ballo is verkrijgbaar in 7 kleuren: zwart, rood, grijs, groen, hemelsblauw, geel en blauw.
De Ballo is een met luch gevulde stoel | kruk die gemaakt is van polypropyleen. Hoewel de Ballo erg gemaakt lijkt van PVC is dit niet het geval. In plaats daarvan is de Ballo gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, namelijk van thermoplastisch vulcanisaten (TPV). TPV bevat geen gevaarlijke stoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu.

Over Humanscale

Humanscale kantooraccessoires biedt verschillende oplossingen voor een comfortabele werkplek.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Humanscale Ballo.