Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

In Zee Rewrite

In Zee Rewrite
In Zee Rewrite
In Zee Rewrite
In Zee Rewrite
In Zee Rewrite
In Zee Rewrite
In Zee Rewrite

 

In Zee Rewrite whiteboarden

De collectie whiteboard folies van in-zee maken van een standaard wand een creatief canvas en is toepasbaar op verschillende ondergronden, zoals systeemwanden, glazen wanden, HPL en zelfs op gesausde wanden.

Magnetische wanden voor tags

De whiteboardwanden zijn wel of niet magnetisch. Op deze wand kunnen magneet tags bijgeleverd worden, zoals te zien is op afbeeldingen 5 en 6, zodat er een interactieve wand ontstaat waar je niet alleen op kan schrijven maar bijvoorbeeld ook tekstballonnen, likes of locaties toe kan voegen. Hiermee maak je een brownpaper wand met post it’s maar dan magnetisch.

Eigenschappen In Zee Rewrite whiteboarden

De folie heeft een breedte 137 cm en kan in banen worden aangebracht.
Met de folie wordt een normale wand een volledig beschrijfbare wand.
De whiteboard folie is beschrijfbaar met speciale stiften en droog uitwisbaar.
De folie kan worden opgebouwd uit verschillende lagen, zo kan er onder de whiteboard film een ijzerhoudende laag worden aangebracht, hierdoor wordt de wand magnetisch.

Eigen print op de muur

Het is ook mogelijk om bedrukte folie te voorzien van een whiteboard laminaat, dit combineert een visuele beleving met een beschrijfbare wand.

Projectie

De matte uitvoering van de folie maakt deze ook geschikt voor projectie van bijvoorbeeld een beamer.

Over In Zee

In Zee zorgt voor de kantoorinrichting van ruimtes door middel van akoestische oplossingen. Het is de bedoeling om zo intimiteit en geborgenheid in een drukke omgeving te creëren. In-Zee ontwerpt, produceert en monteert akoestische wanden in diverse omgevingen geheel naar uw wens.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over In Zee Rewrite.