Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Inno Aura bank

Inno Aura
Inno Aura
Inno Aura
Inno Aura
Inno Aura
Inno Aura
Inno Aura
Inno Aura

Ontwerp: Mikko Laakkonen  Collectie: 2012 

Inno Aura bank

De Inno Aura bank is geschikt als sofa in uw entree of lounge en is verkrijgbaar in vele speelse kleuren die afgewisseld kunnen worden. Wanneer er twee Aura banken tegenover elkaar gezet worden, maakt dit een intiem zitje waarin je met andere collega’s kunt overleggen. Dit soort akoestische loungebanken worden vaak toegepast in open kantoorruimtes. Akoestische banken kunnen gebruikt worden voor informeel overleg, zonder overige medewerkers direct tot last te zijn.

Deze bank is een harmonieuze en gezellige 2-zits bank. Het omringt je en is perfect voor het creëren van rustige interieurs. Door de hoge rug van de verleidelijke en sympathieke volledig gestoffeerde Aura bank werkt deze ook als een divider | verdeler van de ruimte en daarnaast ook als een geluiddemper in een grotere ruimte.

Afmetingen van de Inno Aura bank

De bank is 185 cm breed, 90 cm diep, 125 cm hoog en de zithoogte is 44 cm.

Winnaar van de Red Dot Award 2013

De ontwerper van de Aura bank, Mikko Laakkonen, is terrecht bekroond met de Red Dot Award in 2013 in de categorie ’highest design quality’.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Inno Aura.