Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Flow fauteuil

Johanson Flow
Johanson Flow
Johanson Flow
Johanson Flow
Johanson Flow
Johanson Flow
Johanson Flow
Johanson Flow

Ontwerp: Anders Hjelm   

Johanson Flow fauteuil

De Johanson Flow is een apart vormgegeven fauteuil met gebogen vormen die tegelijkertijd retro en futuristisch aanvoelen. De Johanson Flow fauteuil | stoel past mooi in een entree of lobby en zijn meteen een eye-catcher.

Afmetingen Johanson Flow

Stoelhoogte: 42 cm
Totale hoogte: 81 cm
Totale breedte: 88
Totale diepte: 94 cm

Over de ontwerper Anders Hjelm

De sierlijk gebogen fauteuil Flow en de elegante barkruk Scoop zijn slechts twee van de meubels die Anders Hjelm heeft gemaakt voor Johanson.
Anders Hjelm werd geboren in Uppsala in Zweden in 1966 en opgeleid aan de Universiteit van Gothenburg School of Design en Ambacht. Hij begon zijn loopbaan als interieurarchitect bij een architectenbureau in Göteborg om vervolgens in 2007 zijn eigen studio op te richten

Gebruikte materialen

Johanson werkt met ’s werelds meest vooraanstaande leveranciers van stof en is in staat om meer dan 500 stoffen aan te bieden. De meubelen worden gemaakt van verschillende soorten hout, kunststof, vilt of metaal. Alle bases en metalen onderdelen komen in meer dan 200 verschillende RAL-kleuren en ook in chroom, satijn, of met een zwarte of witte afwerking.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Flow.