Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Jupiter

Johanson Jupiter
Johanson Jupiter
Johanson Jupiter
Johanson Jupiter
Johanson Jupiter
Johanson Jupiter
Johanson Jupiter
Johanson Jupiter

Ontwerp: Börje Johanson   

Johanson Jupiter barstoel

De Johanson Jupiter is een solide en stabiele barkruk die al lang deel uit maakt van het assortiment van Johanson en ze zijn vooral te vinden in horecagelegenheden.
De barkrukken hebben diverse vaste hoogtes en ontworpen door naamgever en oprichter van Johanson, Börje Johanson.

Eigenschappen Johanson Jupiter barkruk

Het frame is van chroom Satin en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen.
De barkrukken hebben de volgende afmetingen:

  • Vaste zithoogte 65/75/82 cm
  • Totale hoogte 87/97/108 cm
  • Breedte 53 cm
  • Diepte 51 cm

Over de ontwerper Börje Johanson

Börje Johanson naaide zijn eigen kussens en zo ontstond in 1953 het bedrijf Johanson. Ondertussen bleef Börje ontwerpen maken, waaronder deze klassieke Jupiter barkrukken.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Jupiter.