Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Speed

Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed
Johanson Speed

Ontwerp: Johan Lindstén   

Johanson Speed stoelen

De Speed serie van Johanson bestaat uit een stoel, barkruk en een lounge stoel.
Door een breed scala aan kleuren en stoffering van de Johanson Speed stoelen geeft de dit een tal van mogelijkheden om een bepaalde look te creëren.
De ontwerpen van Johan Lindstén worden gekenmerkt door een goed doordacht ontwerp en onverwachte details.

Eigenschappen Johanson Speed stoelen

Het frame is van chroom en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen.
Optioneel is een stapelwagen om zo de gestapelde Speed stoelen te verplaatsen leverbaar.

Over de ontwerper Johan Lindstén

Johan Lindsten besloot al op 13 jarige leeftijd dat hij een meubelontwerper wilde worden. Hij heeft de studie industrieel ontwerp aan de Växjö Universiteit afgerond en volgens de studie meubelontwerp aan de Universiteit van Linköping. Na zijn afstuderen begon hij met zijn eigen ontwerpstudio en maakt hij voor diverse merken, waaronder Johanson diverse meubels.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen, etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Speed.