Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kartell Big Fl/y

Prijs Kartell Big Fly vanaf € 527
Kartell Big Fly
Kartell Big Fly
Kartell Big Fly
Kartell Big Fly
Kartell Big Fly
Kartell Big Fly
Kartell Big Fly

Ontwerp: Ferruccio Laviani  Collectie: 2016 

Kartell Big Fl/y verlichting

De Big Fl/y van Kartell is een hanglamp die door Ferruccio Laviani is ontworpen en op de beurs in Milaan in 2016 is gepresenteerd.
De Fl/y collectie bestaat uit drie verschillende modellen lampen: de Fl/y (diameter: 52 cm, schaduw hoogte: 33 cm), de Small Fl/y (diameter: 38 cm, schaduw hoogte: 28 cm) en deze Big Fl/y (diameter: 83 cm, schaduw hoogte: 55 cm).
Deze LED-hanglampen zijn in verschillende kleuren leverbaar en passen mooi als sfeerlicht in een entree, kantine of andere openbare plekken in een kantoor.

Over Kartell

Kartell meubilair is altijd herkenbaar door de persoonlijke en innovatieve stijl. Belangrijke kenmerken van de design meubels zijn felle kleuren en opvallende vormen. Het Italiaanse designhuis Kartell is opgericht in 1949 en staat garant voor modieus plastic design.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kartell Big Fly.

Wij adviseren u bij dit product:

Kartell Small Fly
Kartell
Small Fly