Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kastel Kamelia

Prijs Kastel Kamelia vanaf € 583
Kastel Kamelia
Kastel Kamelia
Kastel Kamelia
Kastel Kamelia
Kastel Kamelia
Kastel Kamelia
Kastel Kamelia
Kastel Kamelia
Kastel Kamelia
Kastel Kamelia

 

Kastel Kamelia luxe vergaderstoelen

De Kastel Kamelia-serie bestaat uit een fauteuil met een hoge of medium rug en een bezoekersstoel. De Kamelia is ideaal te gebruiken in uw kantoor als bezoekersstoel in uw entree of luxe vergaderstoel. De stoelen zijn in hoogte verstelbaar met een gasveer, zodat elke gebruiker de stoel op de gewenste hoogte in kan stellen.

Kenmerken Kastel Kamelia

De Kamelia is leverbaar met een sterpoot op wielen en als vierpootstoel.
Wielen:
Voor APN en AL7: double zelfremmende zachte wielen in nylon met een diameter van 50 mm die geschikt is voor harde vloeren (DIN 68131 DIN 4551). Op verzoek zijn dubbele zelfremmende harde wielen voor tapijt leverbaar.
Voor APS, APW, APG, AL6, AL8, AL9: double zelfremmende zachte wielen in nylon met een diameter van 65 mm geschikt voor alle soorten vloeren.
Voor AL5: verchroomde wielen met een diameter van 65 mm.

Over Kastel

Kastel meubilair produceert verschillende soorten zitmeubilair voor zowel de woon- als projectmarkt. Bij de kantoormeubelen combineert het merk comfort en design. De productielijnen zijn het resultaat van diepgaand en authentiek ergonomisch onderzoek. Kastel werkt continu aan verbeterende kwaliteit waarbij functionaliteit voorop staat.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kastel Kamelia.