Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

laCividina Mrs Buffy

LaCividina Mrs Buffy
LaCividina Mrs Buffy
LaCividina Mrs Buffy
LaCividina Mrs Buffy
LaCividina Mrs Buffy
LaCividina Mrs Buffy
LaCividina Mrs Buffy

Ontwerp: Paolo Martinig   

laCividina Mrs Buffy fauteuil of bank

Wie wil er nu niet zitten in de Mrs Buffy van laCividina? Je wordt omarmd door de leuningen. Leverbaar als fauteuil en twee- of driezitsbank.
De laCividina Mrs Buffy bestaat uit een houten frame bedekt met niet-vervormbaar geëxpandeerd polyurethaan vulling van verschillende diktes en polyester vezel.
Verchroomd metalen voetjes geven de stoel een dynamische helling ook leverbaar met een slede-onderstel. Te bekleden in leer of stof.

Kenmerken laCividina Mrs Buffy fauteuil of bank

  • Te verkrijgen met slede of metalen poten.
  • Leverbaar als fauteuil of bank.
  • Ontworpen door Paolo Martinig.

Over laCividina

Opgericht in 1976 in het noordoosten van Italië. laCividina is vandaag een van de belangrijkste merken die fauteuils en sofa's produceert. Elk product heeft een herkenbaar Italiaans design dat wordt vertaald door middel van een zorgvuldige selectie van materialen en afwerkingen. laCividina meubelen kunnen op maat worden gemaakt.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over LaCividina Mrs Buffy.