Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

laCividina Windmill

LaCividina Windmill
LaCividina Windmill
LaCividina Windmill
LaCividina Windmill
LaCividina Windmill
LaCividina Windmill
LaCividina Windmill

Ontwerp: Constance Guisset   

laCividina Windmill kleurrijke poef

Het oorspronkelijke ontwerp was een stand-alone poef, maar is nu uitgebreid met een hele familie van ronde gestoffeerde poefen.
De gebogen vorm nodigt de gebruiker uit om er gebruik van te maken.
De laCividina Windmill is leverbaar in drie vormen: de poef, met een diameter van 60 cm, tot de eilanden van 110 cm en 180 cm. Deze zijn alle onderverdeeld in regenboog kleuren of tone-on-tone segmenten.
Het houten frame is opgevuld met niet-vervormbaar polyurethaanschuim en afgewerkt in polyester vezel.
Naast de veelkleurige en tone-on-tone uitvoeringen, is laCividina Windmill uitvoerbaar met een van de stoffen uit de laCividina collectie.

Kenmerken laCividina Windmill poef

  • Te verkrijgen in verschillende formaten.
  • Leverbaar in een pallet van kleuren.
  • Ontworpen door Constance Guisset.

Over laCividina

Opgericht in 1976 in het noordoosten van Italië. laCividina is vandaag een van de belangrijkste merken die fauteuils en sofa's produceert. Elk product heeft een herkenbaar Italiaans design dat wordt vertaald door middel van een zorgvuldige selectie van materialen en afwerkingen. laCividina meubelen kunnen op maat worden gemaakt.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over LaCividina Windmill.

Wij adviseren u bij dit product:

LaCividina Modo
LaCividina
Modo