Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lensvelt CHTH

Lensvelt CHTH
Lensvelt CHTH
Lensvelt CHTH
Lensvelt CHTH
Lensvelt CHTH

 

Lensvelt CHTH

Lensvelt CHTH, de basis van het ontwerp van CHTH bureau is in de naamgeving terug te vinden. City Hall The Hague. Het is namelijk speciaal ontworpen voor het stadhuis te Den Haag. Het bijzondere van de vormgeving is de wang waarin de hoogteverstelling verwerkt is. De vormgeving komt helemaal tot zijn recht in combinatie met een ladeblok. Dit ladeblok heeft een gelijke hoogte van de wang van de bureau - werkplek, waardoor een zeer strak beeld ontstaat. De hoogteverstelling is op vele wijze en ondermeer ook als zit/sta werkplek verkrijgbaar. De Lensvelt CHTH collectie is zeer ruim in zijn blad kleur en onderstel kleur keuze. Er zijn diverse maatvoeringen leverbaar. Het gehele CHTH kantoormeubelen programma staat zeer ruim gerepresenteerd in de kantoormeubilair Lensvelt showroom.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lensvelt CHTH.