Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Monitorarmen | Flatscreenarmen | LCD-armen | Beeldschermarmen

Monitorarmen | Flatscreenarmen | LCD-armen | Beeldschermarmen voor de kantoorwerkplek. Een monitorarm zorgt voor een betere zithouding en meer ruimte op de kantoorwerkplek. Verbeter de ergonomische inrichting van uw kantoorwerkplek door gebruik te maken van kantooraccessoires, waaronder flatscreenarmen. Kantoormeubelen welke voldoen aan de Nederlandse Arbonorm zoals NPR 1813 en Europese normeringen NEN EN 1335 zorgen voor een betere ergonomie op de werkplek. Deze normeringen zijn ervoor geschreven om de ergonomie op de beeldschermwerkplek te verbeteren. De ergonomie op de kantoorwerkplek is pas goed als elke medewerker zijn of haar bureau of bureaustoel ook echt aan kan passen aan de specifieke individuele wensen.

Het toepassen van ergonomische oplossingen binnen het gekozen inrichtingsconcept, toegesneden op elke individuele kantoorwerkplek, vraagt dan ook om veel arbotechnische kennis. Denk hierbij aan geluid op kantoor, luchtbehandeling en de werkplekinrichting. Kennis van de mensen, de organisatie, de werkplekinrichting en vooral van de producten die het mogelijk maken om aan alle wensen en eisen te voldoen is belangrijk. Bekijk hier de brochure flatscreenarmen.

Wij geven u geheel vrijblijvend advies! U kunt ook altijd langs komen in De Projectinrichter Showroom Purmerend of in De Projectinrichter Showroom Rotterdam. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.30 - 17.00 uur.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Monitorarmen.