Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis Dim Sum schommelstoel

Prijs Montis Dim Sum vanaf € 1.709
Montis Dim Sum
Montis Dim Sum
Montis Dim Sum
Montis Dim Sum
Montis Dim Sum
Montis Dim Sum
Montis Dim Sum

Ontwerp: Simon Pengelly  Collectie: 2012 

Montis Dim Sum

Bijpassend bij deze unieke fauteuil is de Montis Disq.

Dim Sum is een fauteuil die de gebruiker rust en ontspanning geeft. De fauteuil wordt gekenmerkt door de herkenbare vorm en grote ruimte.

Dim Sum is leverbaar in twee nieuwe varianten: een ronde draaivoet en een onderstel met vier houten poten. Deze toevoegingen zorgen er voor dat de Dim Sum nog breder inzetbaar is en bijna overal kan worden toegepast, ontvangstruimtes, wachtruimtes, loungeruimtes et cetera.

Verschillende studies hebben ondervonden dat schommelen endorfine produceert in het lichaam dat zorgt voor een rust en ontspanning. Om angst en pijn tijdens revalidatie van een ziekte te verminderen is bewezen dat regelmatig gebruik van een schommelstoel het herstel verkort.

Deze studies tonen ook aan dat de schommelstoel voor nog meer zorgt dan fysieke en mentale gezondheid. De ontspanning die ontstaat door het ritme van het schommelen, verbeteren ook het mogen op focus en concentratie. Naast deze voordelen, zijn er maar enkele producten die zo'n sterk gevoel van huiselijkheid oproepen.

De verwerking van hout in het ontwerp refereert naar het traditionele idee van een schommelstoel wat bijdraagt aan het huiselijke gevoel van de fauteuil.

Het onderstel is nu ook als brons look verkrijgbaar.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis Dim Sum.