Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Muuto Airy salontafel

Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy
Muuto Airy

Ontwerp: Cecilie Manz  Collectie: 2014 

Muuto Airy salontafel | coffee table

De Muuto Airy is een koffietafel | salontafel in drie afwerkingen en vier verschillende maten.
De tafels zien er geweldig uit wanneer ze samen staan met de andere tafels in verschillende afwerkingen en maten. De tafels hebben een licht en uniek karakter, dat wordt benadrukt in de precieze lassen van het frame van de tafel en daarom ook de naam Airy, luchtig, heeft gekregen.

Eigenschappen Muuto Airy salontafel | coffee table

Het metalen frame is zeer nauwkeurig gelast en gesoldeerd. Het tafelblad is gemaakt van multiplex met Fundermax laminaat afwerking. Het frame is gemaakt van 8 mm gepoedercoat massief staal.
De Airy is leverbaar in gebroken wit, grijs, zwart of pine.

Nieuwe kleur

Tijdens de Salone del Mobile meubelbeurs in Milaan in april 2016 is er een nieuwe kleur toegevoegd aan de Muuto Airy: dusty green.

Afmetingen Muuto Airy salontafel | coffee table

De tafel is leverbaar in vier verschillende maten.

  • Groot: Hoogte: 41,2 cm, lengte: 120 cm en breedte: 65 cm
  • Medium: Hoogte: 37,2 cm, lengte: 88 cm en breedte: 51,5 cm
  • Small: Hoogte: 37,2 cm, lengte: 68 cm en breedte: 44 cm
  • Halve grootte: Hoogte: 37,2 cm, lengte: 44 cm en breedte: 39,5 cm

Over de ontwerper: Cecilie Manz

Cecilie Manz afgestudeerd aan de Deense Design School in Kopenhagen in 1997 met aanvullende studies aan de Universiteit van Kunst en Design in Helsinki.
Cecilie Manz richtte haar eigen ontwerpstudio in Kopenhagen in 1998. Hier heeft ze zichzelf gevestigd als een van Denemarkens meest vooraanstaande ontwerpers. Haar werk binnen meubels, glas, verlichting en keramiek heeft internationaal succes en wordt verkocht en tentoongesteld over de hele wereld.

Over Muuto

Muuto meubelen streeft er naar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam Muuto is ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief. Alle meubelen worden gekenmerkt door de unieke kleuren en vormen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Muuto Airy.