Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palmberg Palmega Bureau

Palmberg Palmega
Palmberg Palmega
Palmberg Palmega
Palmberg Palmega
Palmberg Palmega
Palmberg Palmega
Palmberg Palmega
Palmberg Palmega
Palmberg Palmega
Palmberg Palmega
Palmberg Palmega

 

Palmberg Palmega

Dit bureau bestaat uit een vrijdragend modulair bureausysteem met T-poten. Palmega bureau bestaat uit twee zijelementen, die door middel van een doorlopende dwarsbalk met elkaar verbonden zijn. Bladdragers die op de dwarsbalk geschroefd zijn dienen voor het dragen van de bureaubladen. De bureaus worden horizontaal via een ruim gedimensioneerde kabelgoot bekabeld. Deze kan met clips mechanisch geopend of gesloten worden. Voor de verticale elektrificatie worden flexibele kabelkettingen en kabelkappen gebruikt.

De hoogte instelbare bureaus hebben een verstelbaarheid van 620 mm - 820 mm voor de individuele aanpassing aan de lichaamslengte van de gebruiker. De hoogte wordt traploos ingesteld en moet aan alle zijelementen ingesteld worden.

De Palmega desklift is een zit-sta-werkplek en kan elektrisch van 680 mm - 1150 mm in hoogte versteld worden. De desklift wordt vooral gebruikt bij ergonomisch gevormde computerwerkplekken. Voor de desklift kunnen veel verschillende bladvormen gebruikt worden.

Eigenschappen Palmberg Palmega

- Met T-poot, vaste hoogte of hoogte instelbaar 620 – 820 mm traploos instelbaar
- Ook met hoogte verstelling met slinger beschikbaar
- Vaste hoogte ook voor opdokken op ladeblokken of sideboards en
Poten ook in chroom glanzend.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palmberg Palmega.