Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Renz Paper

Renz Paper
Renz Paper
Renz Paper
Renz Paper
Renz Paper
Renz Paper
Renz Paper
Renz Paper
Renz Paper

Ontwerp: Jehs & Laub  Collectie: 2016 

Renz Paper tafel en kast

De Paper van Renz is een tafel programma met twee opvallende ontwerp elementen. De onderkant van de tafelrand helt schuin naar binnen en vervolgens zijn het de slanke hoek tafelpoten, die in twee breedtes te harmoniseren zijn met verschillende maten van het tafelblad.
De geometrische basisvormen van de tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende maten in houtfineersoorten of in wit structuurlak. De tafelpoten zijn leverbaar in aluminium, wit of verchroomd en in crossbanded fineer.
Naast het tafelprogramma bestaat de Paper ook uit een opbergprogramma met kasten in verschillende afmetingen emt dezelfde strakke afwerking als het tafelprogramma.

Kenmerken Renz Paper tafel en kast

  • Leverbaar in verschillende afwerkingen.
  • Tafel en kastprogramma.
  • Ontworpen door: Jehs & Laub.

Over Renz

Renz meubilair is opgericht in 1882. Renz heeft zich ontwikkeld van een kleine fabrikant van fijne meubelen tot een insider merk voor kantoorinrichting en kantoormeubelen. Al vier generaties lang, hebben de continuïteit en de dynamiek gezorgd voor het groeiende succes en originaliteit van meubelsystemen, door hulp van internationale experts. "Contur" (1982), "Focus" (1988), "Verso" (2000), "Size" (2004), "Sono" en "Lane" (2006), "Tune" (2008) en het nieuwste werkplekconcept "Star" (2010) zijn slechts enkele van de belangrijk voorbeelden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Renz Paper.