Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Renz Size

Renz Size
Renz Size
Renz Size
Renz Size
Renz Size
Renz Size
Renz Size
Renz Size
Renz Size
Renz Size
Renz Size
Renz Size
Renz Size
Renz Size

Ontwerp: Jehs & Laub  Collectie: 2004 

Renz Size

Renz Size - Minimalisme als principe. Dunne wangen en corpussen in verschillende uitvoeringen dragen met schijnbaar gemak een 60 mm dik tafelblad - een archaïsche vormgeving, die de behoefte naar rust en duidelijkheid in deze hectische wereld tegemoet komt. Eerste klasmaterialen zoals metallic-lak, speciaal uitgezochte houtsoorten maken een persoonlijke nuancering van uw directieruimte mogelijk.

De uitgesproken kwaliteit wordt door de combinatie van materialen benadrukt. De wangen en de container in de kleuren Metallic aluzilver en Metallic alugrijs gelakkeerd. De werkbladen worden in verscheidene houtsoorten, Ahorn hell en Eiken in verschillende beitskleuren aangeboden.

De Renz Size aanbouwtafel is 60 cm diep en kan door een aluminium beeldschermdrager op de gewenste afstand worden ingesteld. Dit opzetstuk dient gelijk als kabeldoorvoer. In de techniek container aan de aanbouwtafel is ruimte voor een printer en PC.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Renz Size.