Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Rexite Boox

Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox
Rexite Boox

Ontwerp: Alberto Basaglia en Natalia Rota Nodari  Collectie: 2006 

Rexite Boox modulaire kasten

De Rexite Boox is een modulair kastensysteem. De basis is een stellingsysteem met gepolijst of geanodiseerd aluminium frame, methacrylaat panelen in wit of kristal met geharde glas planken in transparant, mat of wit.
Het systeem vrij te combineren, zowel in hoogte en breedte met een maximale hoogte van 229 cm. Door te combineren met hoogte, aantal planken en kleur is er altijd een Rexite Boox die past in uw kantoorinterieur.

Rexite en het milieu

Rexite heeft altijd veel aandacht besteed aan de gevolgen die het productieproces op mens en milieu kunnen hebben. De producten zijn volledig gemaakt in Italië in strikte overeenstemming met de Europese wetgeving en alle regels met betrekking tot het milieu.

Over de ontwerpers Alberto Basaglia en Natalia Rota Nodari

Alberto Basaglia (geboren in Varese, 1969) en Natalia Rota Nodari (geboren in Bergamo, 1970) ontmoetten elkaar op de faculteit Bouwkunde van de Polytechnische Universiteit van Milaan, waar ze beide cum laude afstudeerden in 1995. Hun samenwerking met Rexite begon in 2006 met het ontwerp van de Boox modulaire kastensysteem, dat de Good Design Award in het volgende jaar won. Voor Rexite ze ontwierpen ze meer producten met dezelfde esthetiek.

Over Rexite

Rexite is al ruim 40 jaar actief in de meubelbranche. Naast de klassieke collectie kantoormeubilair en accessoires hebben ze ook stoelen, krukjes, boekenkasten, wandklokken, kapstokken en meer... Dankzij hun creatieve originaliteit en speciale aandacht voor kwaliteit, kleuren en materiaal trekt het meubilair van Rexite snel de aandacht.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Rexite Boox.